O dnešku
Poutní místo hluboko v mém nitru
ozývá se tiše do mých slov
Drtím vírou kov mocných iluzí
a odkrývám tím cestu dál
Lehkost kroků obklíčila strach
z mých soků ...
...zlých myšlenek,
i rozespalých roků
Věčně unikající zítřek
mi dokázal vzít i poslední nádech
Nech ho včerejším zápiskům,
o tom,
co by snad mělo být potom než usneš
..probouzet se z neznáma..
do života, který ještě stále spí
Na čem všem má duše ještě lpí..
ptám se pokorně a tiše
Žádne peklo či nebe tady není,
proto ptám se sebe
na mého života dění
Přečteno 484x
Tipy 5
Poslední tipující: J's .., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)