občas to potrebujem
občas len tak sedím
na kraji mosta
a nohami obkresľujem
divokú rieku
nedodáva mi to síl
ale ani neberie
neutrálna zóna
ktorá vnáša mi do tela
niečo čo potrebujem
občas len tak kričím
do chladných stien
svojho bytu
a čakám odpoveď
odpovie mi mlčanie
chladné
modré
mlčanie
a vnáša mi do tela
chladnú
modrú
samotu
občas len tak sedím
na starej vŕzgajúcej stoličke
a píšem
pár riadkov
ktoré pre nikoho nič neznamenajú
a len mne
dodávajú síl
Přečteno 575x
Tipy 29
Poslední tipující: Luky-33, Sýkorka07, Gabrielle, Isquieasuus, Jozef Bojanovský, Martinecka23, Avola, hanele m., mikrojimbo, nebech, ...
Komentáře (10)
Komentujících (7)