Pozpátku
Anotace: Žít chvíli pozpátku, to bych si hodně přál
Žít chvíli pozpátku, to bych si hodně přál
Jen co se potkáme, ráno se probudím sám
Vědět jak hezky všechno zlé začíná
A vnímat to celé jinýma očima
Žít chvíli pozpátku anebo napořád
Tušit co příjde a co se může stát
Vědět co zabije a co tě posílí
A když ne napořád, tak aspoň na chvíli
Žít chvíli pozpátku
Schovat se do spánků
Chvíli jen tak stát
Hodiny nevnímat
Nikdy neodejít a vždy se jen navracet
Sledovat, jak s námi mládne svět
V životě pozpátku není čas na hrdiny
Jak drak na provázku odletí naše viny
Od konců k začátkům a ještě kousek dál
Prožít znovu to, co jsem prožíval
A místo konců jenom začít znovu žít
Slyšet znovu svůj narozený křik
Žít chvíli pozpátku
Schovat se do spánků
Chvíli jen tak stát
Hodiny nevnímat
Přečteno 422x
Tipy 3
Poslední tipující: Martin Šimeček, Pelican
Komentáře (1)
Komentujících (1)