Anotace: Vždycky se najde něco/někdo, co/kdo mě "donutí" zase něco sesmolit.. Tak opět po dlouhé době něco menšího..
zraňuješ mě
ani o tom nevíš
vryl ses mi pod kůži
a teď tam vězíš
nevím, co s tím
stále nad věcí, stále v pohodě
usmíváš se, debatuješ
a mě jen bolí ta vzdálenost
ničí, když mě shazuješ
naschvál?
sleduju tvé rty a chci je líbat
v tvých očích zahlédnout ten pohled
okouzluješ a podněcuješ k myšlenkám
nemám sílu přestat se dívat
nejde mít nad tím vším nadhled
myslíš, že je to jednoduché
jen se rozhodovat srdcem
odsuzuješ mě, přitom nemáš tušení,
kdo vlastně jsem
a já taky ne..