zapomněnka
setřela jejich slzy
a slyšela je zase se smát
život jsou cesty
a každou se můžeš dát
prý odnikud nikam je blíž
když
-
vykročíš
setřela jejich slzy
a zapomněla se ptát
mají se slzy utírat?
***
milá zapomněnko,nech je téct,někdy je lepší je nechat téct,než polykat...
25.11.2013 17:45:02 | střelkyně1
Zapomněnka,to je asi dobrá víla,jako ty a báseň co mne oslovila.
21.11.2013 15:23:12 | Jozef Bojanovský
Tedy Radhuzo, dáváš si vždycky na čas, ale pak to pokaždé STojí za to :-) Jak dokážeš jen do pár řádků dostat takovou hloubku, aby to navíc vypadalo tak lehounce...?
10.11.2013 20:27:04 | Amonasr
...víš jak ráda bych napsala dlouhou poetickou ódu?
10.11.2013 20:33:52 | Radhuza
No jo, ale to už by pak ta hloubka možná byla až nevstřebatelná... ;-)
10.11.2013 20:51:04 | Amonasr