Platíš za mě.
Nejsem drahá…
Dopřeju ti potěšení,
I když uvnitř mě cosi strádá.
Přitažlivost se nám chvílema vymyká.
Srdce je potěšeno,
Ale tak jak by mělo,
Netiká…
Chci psát o tvých temných očích,
O nervozitou probloumaných nocích.
O tvém super ohozu dnešní omladiny.
Je to jako srovnat růži s krásou kopretiny.
Připadám si vedle tebe jako prach z obyčejné cesty.
Peníze ti čouhají z každé kapsy tvojí vesty…
Jenže tohle všechno neoslní můj rozum osla…
Pro chlapa, který má odlišné priority jsem nevyrostla.
Co do mě… Přeběhlíka z čistých vod…
Zřítit se s tebou do propasti vzdechů
Je to jen krok…
Jeden krůček jediný…
Pomilovat se s tebou, tátou od rodiny…