Blázen z hladu
Člověk, který nejí
Hladoví
Neví
Co obnáší
To rozhodnutí
V čí prospěch ?
Problém se pořeší
Následky zůstanou v nitru
I na zdraví
Se podepíšou
A doktor
Někdy
Nařídí pitvu…
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, maliska, Bakchus
Komentáře (2)
Komentujících (2)