(..but with the beast inside there’s nowhere we can hide)
..a všechny ty malé vraždy v hlavě
osvobozují
aby pak spoutaly o to víc
z démonků vyrostli démoni
ale pořád se bojí-šššššššššššš..
temnota otevírá oči
zaslepuje mysl
plní krev
že ani slovo neproleze
žilami
proudí všechno neustále
jen hustota a rychlost se mění
a skrývá se to
skrývají se
malí, tví
se zlověstnou tváří
ostré zuby a nehty
a v konečcích pomalý jed
mon cher Aschere
chci slyšet
vidět
vnímat všemi smysly
chybí mi 11,4 úhlových vteřin
a ta sladká bolest
co se krčí kousek pod povrchem
spí
oni přišli aby zůstali
ale to já taky