STRACH
Anotace: Strach má velké oči! Proto, že jsou "vykulené" nebo vidí víc než se děje? V každém případě strach se snoubí s bezmocností.
Zloději! Snad jsou v bytě
jak objevím je hbitě
nebo dokonce i chytím
když si ani nerozsvítím
Nitro se mi svírá
uspět malá víra
kdo má větší naději
já nebo ti zloději
Trochu dost se i bojím
zatím bezradně stojím
to všechno cítím i vím
honem co dělat s tím
Přečteno 401x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, enigman, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)