Dobý den, vykoušej, sušej ti, budou
melou ti mužíci každý den hubou -
ať si zde budují šťastnější domovy
dřív než se nadechneš, stánek je hotový
Večer když vací se z rýžových polí
musej šít čepice - to ruce bolí
to když máš v ponožce po týdnu díru
je jasné, že Nguyen neměl už sílu
třeba i my jednou v uctivém postoji
budeme prodávat ve stánku v Hanoji -
budeme prodávat, co chuti libo
klobásy, svíčkovou, ovar a pivo