MÚZA ŠEPTÁ
Anotace: na nic se neptá. "Hned napiš básničku, nemusí být na jedičku?!
PRÁCE
Ať děláš
co děláš
nic nenaděláš
Ne aby ses bál
a hned přestal
Klidně dělej dál
RÁNO
Dost dlouho spíš
když se proudíš
něco málo sníš
pohoda je blíž
Uděláš prvý sáh
Radost na dosah
Probuzením nejen
končí i poučný sen
začíná další jeden
vždy neobyčejný den
Přečteno 313x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Holis, Květka Š., enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)