krájela jsem cibuli a tekly mi slzy
možná to nebyla cibule
na Petrově je prý pozitivní energie
tak jsem tam šla a mrzly mi uši
chodníky byly plné zvratků
viděla jsem tváře lidí v mlze a smogu
dusivé obrazy
v kavárně byli dva staří pánové
a povídali si o šálách
na stole jen jeden hrnek
listy mě doháněly
a tráva byla pořád zelená
už jsem zapomněla
jak umí kytky růst ve zdech