Chci čmárat po zdech trapné hlášky
a běhat ve tmě nahá po Praze
Ubránit malé dítě v sobě
duševní dospělácké námaze
A taky zpívat - vážně nahlas
Držím se jednoho pravidla
že když budu šeptat, přijdu o hlas
tak radši zvednu stavidla
Ale vždy večer přijdou chutě
pít s někým z jednoho kalicha
jenom se v noci přikrýt Tebou
Hlasitě dýchat do Ticha
vím že to nesouvisí ale zrovna jsem viděl jak jedna moderátorka běhá nahá po francouzském venkově...
22.11.2013 11:47:25 | enigman