Anotace: žijeme ve světě, kterej není zrovna ideální - žádná novinka, ale je na nás, kdo bude působit, a jak, na koho :)
Veľká pravda.. ale nezabúdajte že naše rozhodnutia môžu ovplivniť okolností.
23.11.2013 14:48:34 | WhiteRayne
S dovolením a v dobrém se vmísím. Souhlasím s Tebou – nikdy nic není absolutní a někdy skutečně není na výběr. Ale to jsou spíš extrémní či hraniční případy. Podobně by se dalo relativizovat úplně všechno, prakticky každé dílo s nějakým hlubším poselstvím. Ale je samozřejmě dobré mít na paměti i tento aspekt, tedy že ve všem existují i výjimky – a to bez výjimky. ;-) To není polemika s Tvým komentářem (je určitě případný), jen taková trošku rozvíjející replika :-)
23.11.2013 21:29:52 | Amonasr
ano, to je fakt, okolnosti ovlivnit mohou, ale ani tak za nás nerozhodují - rozhodujeme my ;)
23.11.2013 14:54:51 | Anjesis
Ano, vždy jsou dvě možnosti, a každá z těch dvou se může větvit zase na další dvě možnosti atd. A je na každém, kterou z těch dvou si vždy vybere, výmluvy jsou jen alibi pro pohodlné svědomí... ;-)
22.11.2013 22:53:25 | Amonasr