Anotace: Před šesti lety napsané dílo, které snad i dnes má své poslání. Uveřejňuji, přestože to není úplně optimistické veršování.
a co na to výr?...
25.11.2013 19:57:01 | enigman
Nevím, co na to kterýkoli výr. Je mi líto, enigmane. Být single je můj osud a už to asi ani nechci měnit. Beru život jaký je. Ač mé básně jsou někdy asi jiného stylu než by se čekalo.
27.11.2013 19:08:50 | Haviko
v pohodě...být single má své tak jako být v páru či trojce...a že jsou tvé básně ,,jiné,,? mě se líbí...vždy totiž očekávám neočekávané...
29.11.2013 10:24:22 | enigman
Děkuji za pochopení. Každý styl života a číselné kombinace má své. I já hledám neobvyklá řešení a často vidím cesty, kde by jiné ani nenapadlo je hledat. Měj se fajn enigmane. Anna F. ;-)
29.11.2013 13:54:55 | Haviko