nechtěla jsem tě krmit písmenky
přetenkých lží
to jen můj rozum podlehl šílenství
a já nerozumu
má dáti – dal
a celkovou sumu
černou křídou do komína
rozum vážně zaostal
kůň houpací divoce se vzpínal
v troskách měděné svatyně
a ty ne
ty už jsi zavelel evakuačním vozům
a opustil bojiště
myšlenky dotančily
mé šílenství dostalo rozum
a já sbírám síly
pro příště