Rozhozená
Anotace: ... rozhozená všude kolem, možná skrytá za topolem ...
Má i tvoje
možná více
zaměstnaná služebnice.
Kruté boje
hnědá kštice
uzavřená porodnice.
Zahalená do závoje
stála bosá u silnice
hrozen hříchu tvé vinice.
Rozhozená uličnice
hrstka prachu z mé ulice
pozůstatek lidí roje.
Sám a přece neozbrojen...
Přečteno 512x
Tipy 2
Poslední tipující: Jana B., enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)