MLČETI ZLATO ?
Anotace: Nejčastěji se mluví o tom, hoho co nejvíce tíží
Prý mlčeti zlato
ale co vy na to?
Mnozí lidé v stáří
už v dávných dobách
i když se jim daří
mluví jen o chorobách
Jak i zkušenost praví
jenže mluvit o zdraví
nikoho asi neuzdraví
Je to jen přetlak nitra
neví se co bude zítra
Touží dožít nová jitra
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: zdenka, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)