… asi tichý vítr vlál
zastavilo se
kolo času
těch okamžiků pár
prý stačí
a krákání ptačí
duši rozdírá
tam
kde zbyl jen stín
a v zemi díra
na té svíci
tak jasný plamen
plál
***
kamínek na štěrku zahrkal
ještěrce se to taky líbilo
však na Amonasr chválopzpěvy nemá
tak téměř tiše běží dál
26.11.2013 22:18:10 | J sh' T r' k
Jako vždy - krásně koncentrovaná, přesto étericky nadýchaná, subSTance... :-)
26.11.2013 12:19:13 | Amonasr