Šikovná sestřička
Anotace: Jak se Milan lépe cítí, tak s nim hned čerti šijí.
Nemocného pána zdravím,
náladu mu jistě spravím,
gatě dolů teď si dáte,
po bolesti brzy máte.
Do zadnice během chvilky,
injekcí mu dělá dírky,
dále potom rychle chvátá,
ta sestřička rozesmátá.
Bolest zvolna ustupuje,
Milan tajné plány kuje,
rád by sundal gatě zase,
kdyby přišla v jiném čase.
Přečteno 387x
Tipy 10
Poslední tipující: Květka Š., Holis, Martinecka23, Isquieasuus
Komentáře (2)
Komentujících (2)