Anotace: ...
Když jde o hovno
a o chlast
jsi v první řadě
VŽDYCKY.
Chvástáš se
vznešenýma kecama
a potom stejně
žebráš a žebráš
o cigára
o další sklenici vína
a o soucit.
VŽDYCKY.
Docela tvrdá, ale i takový je život. ST pro realismus. :O)
01.12.2013 15:04:00 | Tichá meluzína