Tak zase po čase
snad po měsících
zapíjím pocit vlastní viny
s jistotou
že líp to tady asi už nepůjde..
S děravou hlavou
v novejch botech
přemýšlím nad tebou
jestli zas jednou
jednou chci utéct..
S mylnou iluzí
o světě víl
kreslím si na kůži
z chlastu velkej splín
že se ještě bojim..
Největší fóbie
co začínají v plíně
ve víně lovím
a oni plavou
a nechtějí se topit..
Jak smutná kočka
s kožichem z blech
ve zlym snu tápu
a chci zas
zdravýho tátu..