Divadlá
Mám rozviazané šnúrky
skúšam sa nebáť
Chytám blesky búrky
je to môj denný chleba
Rovnako ako úsmevy a ľudské tváre
každý jednu vlastní, je hercom na javisku
jedno predstavenie začalo práve
ja usadám do hľadiska potichu, bez lístku
Občas mám chuť šepkať do uší
čo v danom rozhovore povedať sluší
a možno aj nesluší, ale misky váh
preklopili by sa na moju stranu
veď tamten, nenápadný, to je istý vrah
a tamtá kráska neodhadla hranu
Prečo mám pocit, že som jediná
komu dnes chlad dýky zamrazí srdce?
Je to snáď túžba pravdivá
alebo len nechcem na hlave to vrece?
Rozmýšľam
Sedieť v prvej rade nebol dobrý nápad
pozerám zblízka na každý jeden dopad
a hoc je hlavnou hrdinkou túžba tak silná
všetci zúčastnení tvrdia, predsa je vinná
Som divák derniéry, ktorej herci už dávno chcú byť preč
súkromné predstavenie, pri ktorom už ani nenachádzam reč
Mám rozviazané šnúrky
už takmer neviem sa nebáť
Schytám blesky búrky
i to je môj denný chleba
Přečteno 474x
Tipy 13
Poslední tipující: Roger, strašidýlko-střapatý, Sýkorka07, enigman, Isquieasuus, Jana B., Amonasr, Robin Marnolli
Komentáře (5)
Komentujících (5)