Stále nové hranice
Anotace: písmenka, kameny...
Kamenné hranice
čas od sebe dělí
Když ve spánku klopýtnem
snad budem zas bdělý
Prostor je statický
jen časy se mění
Pěšina vede vpřed
tam kde nic není
Ale ta temnota
životem tepe
Vábivá tajemná
Jaká jen chcete
Vždy plná kamení
ke stavbě hranic
Minulost umírá
Stejně je na nic
Hvězdy sem nesvítí
Slunce je lenivé
tak hranice do výšky
dál v tichosti vršíme
Minulost za hradbou
Budoucnosti před ní
a kameny na cestě...
No tak je zvedni!
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana B.
Komentáře (0)