Blanky mají svátek
Anotace: Jen takové malé přáníčko k dnešnímu svátku.
K tvému svátku Blaničko,
posílám ti přáníčko,
štěstí ať tě provází,
život jen bez nesnází.
Dále hodně zdravíčka,
něžna buď jak kočička,
sex měj jako zábavu,
k tomu peněz nad hlavu.
Přečteno 422x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Květka Š., isisleo, střelkyně1
Komentáře (2)
Komentujících (2)