Velmi příjemně zvládnutá báseň, vzledem k věku (rebelskému:-), mě udivuje i vyzrálý závěr po nabytých zkušenostech.
..jeden verš mi trochu drhne..."jakoby jinak, jakoby cize", ale není to nic,¨na čem bych klopýtal:-)
(třeba... nějak jinak, nějak cize)
Tek jen tak dál :-)
RM.
03.12.2013 20:12:50 | Robin Marnolli
Držím pěsti na cestě životem. Je nádherný, jen některé krásy si uvědomíme až časem. Protože se skrývají i tam, kde by jsme je nehledali a tam kde je na první pohled nevidíme. :O)
03.12.2013 08:50:24 | Tichá meluzína