zastavil ses na chvíli...
dávám ti svobodu
můj milý
to jen ses zastavil na chvíli
u našich dveří
jen ten kdo miluje
rozdává
nečeká co jemu kdo dá
věří
vždyť i ta svoboda
byla tvou
proč musel ses
o ni prát?
uzavřít přátelství
se zradou
jiné zašeptat
mám tě rád?
vezmi si svobodu
můj milý
víš co jí nejvíce
sluší?
nemusíš pro ni
k sousedům
nosíš ji ve své
duši
Přečteno 534x
Tipy 13
Poslední tipující: fijalka, Luky-33, Tomikk, Kapka, enigman, Inna M., Avola, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)