Zloději paprsků
Anotace: Báseň o letci chemtrails
Proč jsi tu frontu rozerval, když jsi věděl že se za tebou znovu tvoří
všechny jsi všechny, ptáky i ryby i lidi i matku jsi paprsků zbavil tak sobecky
zbavil jsi sebe svým bytím a nebe teď bolí tvé konání
zebe tě pokaždé když vyletíš vzhůru a škodí a škodí,
tvou smůlu teď nosí si každý a trápí se ,proto že
nevidí nevidí co jsi kradl den za dnem. A slunce pláče....
Jako stará lžíce je nebe, rozdrtíš ji na malé kousky.
Rudě žhne a oblohu zahalí jedem, aby i věrným jiným škodila
a hnala je v stádo poslušně vpřed.
Ty pískáš, jsi náš, jsi ten nejvyšší, jsi jediný,
jen ty a pár bratrů co věří v to co ty
spatří očima krásu a svobodu a uvnitř tě pálí
jako to slunce, které jiní jako my na zemi necítí a nevidí...
Komentáře (3)
Komentujících (2)