Utápěno v lihu

Utápěno v lihu

Anotace: Ze sbírky: "Andělské tváře"

Sbírka: Andělské tváře

Utápěno v lihu

 

 

První, druhá, třetí… už nevím kolikátá,

každá jiná, a přec v čemsi stejná.

Zkoušíš, která zachutná ti víc,

první, druhá, třetí… nebo desátá?

 

Pár panáků whiskey… nebo sud,

První, druhej, třetí… už nevím kolikátej,

každý jiný, a přec v čemsi stejný,

jedno který, špatně bude, buď jak buď.

 

Abstinence lásky utápěná v lihu,

nedostatek citů ve vlastním srdci,

v mysli mlha… cigaretový kouř,

zahalující tajemstvím každý z příběhů.

 

První, druhej, třetí… už nevím kolikátej,

každej jinej, ale konec vždycky stejnej,

tragická komedie, nebo komedy tragédie?

Všechny stejně jenom život krátěj.

 

 

Autor Miro Sparkus, 04.12.2013
Přečteno 491x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel