Nádraží
Anotace: Text napsaný ve vlaku po neobyčejné noci
V nádražní hale
křižovatce cest
po probdělé noci stále
sleduju tabuli s názvy měst
sychravá bdělost prosince
svěžího rána
jako utekla bych z blázince
úplně, úplně sama
zbytky včerejší noci
bystrá mysl připomíná
můžeš můžeš moci
mysl není nemůže být líná
mysl tvoří
Přečteno 399x
Tipy 9
Poslední tipující: vodnař, Robin Marnolli, Luky-33, Isquieasuus, enigman, zdenka, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)