Nákupní horečka
Anotace: ... Z Marsu nebo z Venuše? Z obsahu to vytuše! ...
Uvařím si čaj,
odpolední siesta,
dnes už nejdu do města,
i když slevy maj.
Jako každá jiná žena
oblečením ověnčená
říkám si: "Kup si to,
to je dobrá cena!",
jindy "Ještě srazí to.".
Prachy z peněženky mizí,
potýkám se s vlastní krizí,
volba mezi jídlem, šaty,
nebo okapy do chaty.
"Máš ty na mě nervy zlatý!"
Přečteno 525x
Tipy 3
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
Komentáře (0)