Anotace: Volná inspirace.
Už jen pracuji,modlitby jsem zapomněl.Když chci boží dílo vidět tak létám a když ho chci cítit tak miluji.Tu báseň jsem asi ůplně nepochopil,ale je tak přímočará a na nic si nehraje ,že musí být inspirovaná životem a proto se mi líbí.:-)
05.12.2013 23:12:36 | Jozef Bojanovský