Šťastie
krivky nádherne zaobleného šťastia,
pestrofarebné pohľady do duše
prenikajú dymovou clonou
žblnkot neďalekého potoku,
spev cvrčkov a šum lístia vo vetre
preciťujú prúd života
praskanie dreva v kozube,
zamatovo hebké dotyky
prežívajú prítomnosť anjela
rozkvitnutý sad myšlienok,
tanec padajúcich hviezd
oslobodzujú kamennú myseľ
Přečteno 359x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Aliccia, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)