Není to měsíc, ani slunko žhnoucí
To co mě dnes v srdci hřeje
Plátky pomeranče a voda vroucí
Skořice, i úsměv pookřeje
Podzimní čas – liška rezavá
Nahé tančí větrem stromy
A protivná zima lezavá
Překreslila louky v rovy
Šálku pro pocit bezpečí
Palčáky v ringu vzdávám
Zdá se mi o teplu za pecí
U sklenky pikle spřádám
/// ..
...ten dovětek mi tam přijde jaksi navíc...ale povedené, líbí:-)
07.12.2013 22:05:40 | Robin Marnolli