V BEZNADĚJI
Anotace: Každý v něco věří. Stále častěji bez účasti v jakékoliv víře.
Je to skoro k nevíře
hledat spásu ve víře
Svět se vám hroutí
snad někteří na pouti
třeba u svatého Matěje
kdy slunce už zas hřeje
a ten svatý to dopřeje
i jejich duše pookřeje
Neúspěchem zas nic se neděje
přece jinde je i jiná naděje
Cizí víru potřebují
snad jen někteří
Zpravidla právě ti
co sami sobě nevěří
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: KaterinaKoudelova
Komentáře (0)