Anotace: Někdy to trvá hrozně dlouho, ale jde to.
Je těžké umět odpustit... Ale je to dobrá vlastnost... ST za obsah a hlavně za tu odvahu.
19.08.2014 12:47:57 | Barčík
Někdy to trvá hrozně dlouho, ale jde to :) Jenže jak říká má moudrá mamka - "Odpustit můžeš, zapomenout ne" :) Děkuji moc za vše :)
19.08.2014 13:19:16 | PrinceznaAmellie
jj, umět si věci srovnat sám v sobě...kvůli sobě ...a tím vlastně vyrovnat "rozpohybovanou loď " velmi velmi důležité. A že to "někdo" neví ? o to už vlastně vůbec nejde :)
10.12.2013 23:07:55 | KirstenSnipe