Stát dnes škudlí každou kačku,
zavede daň na dupačku,
potěšení muže, ženy,
bude nyní zpoplatněný.
Kdo by ale nechtěl platit,
nemůže se státu ztratit,
průměr styků my mu dáme,
tak s ním pěkně vydupáme.
Důchodce tak v okamžení,
na kaňoury komis změní,
ač jim údy selhávají,
prsty, jazyk přece mají.
Tak, tak, čekají nás asi krušné chvíle. Jen odolní zůstanou, a i ti všehoschopní:-(,a to je na tom to nejsmutnější.No, a ti odolní, pokud budou pomáhat těm slabším, tak by to pak nemuselo být zas, až tak zlé.
11.12.2013 19:39:21 | Jeněcovevzduchukrásného