Dnes svátek mám
a od rána přání přijímám.
Všem děkuji
za vzpomínku na mě...
Potěšila, pohladila a znovu mě utvrdila,
že přátelé jsou nad "Draka" ;)
Zítra však, lepší den bude
mé narození v něm pluje.
Střelkyně s přesnou muškou jsem
a oslavím to jedním dlouhým vrzem.
Tak připojte se dnes, či zítra
celý víkend bude psina.
Každý den naplánován jest
tak pravím já Lucie z nebes.
Všechno nejlepší k svátku Lucko. :O)
13.12.2013 20:39:53 | Tichá meluzína