Cítím....
Cítím, opírá se mi vítr do tváří,
Cítím mé ruce jsou jako led.
Mocnými údery pohání neúnavné měchy,
svoji silou žene život vpřed.
Cítím vůni pláten,
umístěných v galerii obrazu,
zrození a smrt čiší z těch děl.
Cítím pach nasáklého obvazu,
krev čpící z ran, a z těl.
Cítím bolest stromu,
z něhož míza prýští,
listy k zemi padají,
strom usychá.
Cítím, jak málo stačí,
a nejsou rána příští,
jak málo stačí,
a už nedýchá.
Cítím,
počítám hroby plné těl,
v nichž také tloukla srdce naplněna krví,
tu však vsákla zem.
Cítím,
živá jsem.
Přečteno 468x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Aťan, střelkyně1, V.N.Losinský, Bakchus, Blavka
Komentáře (2)
Komentujících (2)