stékáš po řasách
bolíš lásko bolíš
stékáš
po řasách
pro chvíli
s ní
vaše ukojení
bolíš lásko bolíš
pro vášeň
z opojení
stékám po řasách
bolím
můj svět ve tvém
už schoulen není
dál věřím ve věrnost
ty v hřích
a zatracení
bolíš lásko bolíš
stékáš
po řasách
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: střelkyně1, Robin Marnolli, jitoush, Amonasr, Jana B.
Komentáře (2)
Komentujících (2)