34. MINIATRURY
Anotace: "Básničky" a říkánky, z pomyslné čítanky
SAMOCHVÁLA
žádná sláva
Někteří tvrdí
že až smrdí
Tím se ukazuje
kde co zapáchá
Vaše chlouba ne
vždy jen ta cizí
NIKDO NENÍ TAK STARÝ
což mnozí ani netuší
mají-li mladou duši
SETKÁNÍ PO LÉTECH
Prvně brýle sundali
teprve pak se objali
viděni z povzdáli
vášnivě se líbali
BONA SERA
bona sera
dnes je třeba
líp než včera
DĚTINŠTĚNÍ
Často nepomohou
zde ani žádné léky
věkem se vrátíme
prý až do kolébky
Stolici moč i meč
zatím ještě udržím
ale jazyk za zuby
držet – to neumím
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Firren, Amonasr, Čarokrásná dívka od vedle
Komentáře (1)
Komentujících (1)