Prítomná
Anotace: prítomnosť čas ničí
Neukáznený príval sladkých myšlienok
na odchod sa nechystá,
musím zdvihnúť telo z kameňa
aby zabudla duša neistá.
Súdim svoje pocity a túžby
vnímam čas, čo prítomnosť ničí
a život, ktorého nádych bytím prebúdza.
Citáty snehom pokrytých stromov šumia vo vetre
prihovarájú sa teplým dotykom na srdci,
že prinášajú nemé piesne do duše
a myseľ znovu zrodená sa cíti.
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m., Isquieasuus
Komentáře (0)