Anotace: ...
Přeju si, abych tě znala tak,
jak jsem tě neznala dřív
Domýšlela si tvé jméno
/cizí, exotické, tajemné/
a těšila se tím,
že je (asi) úplně obyčejné
Přála
ti štěstí
bez pocitu méněcennosti
a ponížení
Dotýkala se světa
kde bys byl můj
jen v těch nejniternějších představách