Anotace: O honbě za zlatem v profesním životě - s otlačenými koleny a žádnými zábranami.
Jsem eticky pružná
pro svou gáži
se musím snažit
a zaujímat pozice,
které mi sypou
ze všeho nejvíce
abych nezůstala dlužná
všem mým sponzorům
tak teď po vzoru
slavné Marylin
kreslím si na rty růž
a pod oči druhý stín
Jsem morálně tvárná
navzdory pochybám
často se prohýbám
v životě ztracená
nezřídka musím i
padnout na kolena
zatím má karma
nijak mě nestrestá
jsem její nevěsta
řídí se heslem
že při mě bude stát
v dobrém i ve zlém
Jsem morální zvíře
v profesní savaně
jsem často na ráně
a když mě zacílí
do noci ve vaně
nabírám síly
v mé soukromé víře
na cestě za štěstím
snesu i bolesti
Abych pak měla se
líp nežli v pověsti
po boku chuďase
Jsem prototyp dívky
co dbá na finanční křivky
a když se ocitnou v recesi
tak pro mou profesi
vyřvu si hlasivky do přikrývky
https://soundcloud.com/tomcortes/tom-dvo-k-mor-ln
Fajn dílo a ten konec hotovo :-) :-) :-) fakt mě to dostalo!
18.12.2013 10:00:17 | xoxoxo