ZÁZRAKY a DIVY
Anotace: Předvánoční rozjímání.
Zázraky a divy
mnohým nechybí
Dodám k tomu
nikdy ničemu
ani se nediví
Věříte na zázraky
k vám patřím taky
Především na jeden
ten tak šťastný den
největší světa divy
že jsme se narodili
K zamyšlení
Na hranici bídy
u nás milion lidí
mohou být šťastní
třeba jen chvíli
Přečteno 725x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana B., Robin Marnolli, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)