Tak strašně snadný pocity dokážu pojmout
když jdu večerní Prahou a vláčím za sebou nohy
pravá levá, pravá levá, údery srdce do rytmu
miliony tváří, bot a tašek a zimních kabátů
krutá všednodennost a šeď mého mládí
zrcadlí se ve výloze s ruskými suvenýry