Mám se fajn, ale jakpak je to s vámi?
Anotace: Jsem normální, to prý tvrdí každý blázen ...
.
Prý mi šplouchá na maják
povídají známí
život plyne tak i tak
kde je jarní vlání
Se mnou to jde všelijak …
Ale jakpak je to s vámi?
V kebuli mi haraší
mám to tam prý vadný
mozek jako na kaši
hlava kbelík prázdný
Snad tam něco vyraší …
Ale jakpak je to s vámi?
O kolečko míň či víc
osud tiskne kmány
na pásce mám polovic
a kolem žádné dámy
Každý by chtěl všeho víc …
Ale jakpak je to s vámi?
Že jsem blázen na entou
nemám nikde stání
volím voly za plentou
beznadějné přání
Tys odešla za Frantou
Ale jakpak je to s vámi?
Fakt bych nechtěl zmagořit
i proto si tu hýčkám psaní
ještě snad se příště zadaří
když tě hladím horkou dlaní
To dobré, prosím, nebořit …
Ale jakpak je to s vámi?
Jestli jsi blázen jako já
spusť rýmování smělé
ať se cítíš všelijak
zkus jednou klamat tělem
Hrome, mít tak silný naviják …
Nebo rozstřílet to všechno dělem!
.
Přečteno 487x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Amonasr, Holis, střelkyně1, isisleo, kolemjdouci
Komentáře (2)
Komentujících (2)