Štedrý večer nastal
Anotace: o myšlienkach a pocitoch..
Je to bolesť keď to bolí?
Je to správne možnosť voliť?
Trasú sa mi ruky
Myseľ nie je čistá
Hmlu si spravím z múky
Zabijem antikrista
Nezmazateľné stopy
Prechádzam po nich prstami
Temnota ma topí
Úsmevy vrúcne byť prestali
Štedrý večer plný prázdnych darov
Viem čo chcem, ale nie som pravou
Čo má právo želať si a nechať si prianie splniť
Rozruch sa ale nehodí, musím sa upokojiť..
Přečteno 404x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, zdenka, Isquieasuus, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)