stále tady
.
A tak jsem pořád tady
s vlastním nebem
které to tvoje stráží
a nemá to vady
když se kousek svezem
a limonáda nás svlaží
a tak jsem stále tady
a rozepínám křídla
a všichni jen plivou
svoje piva
jsi sama
kdesi pod kouskem mostu
nejsi sám
..nezájem hostů
a tak jsi pořád tady
s růžemi i bez nich
začtená do pořádného sloupu knih
zavařená
na horší časy
a když snídáš
padají ti z lásky vlasy
a máš marmeládové oči
jakoby borůvkové
jo, po těch se všichni točí
se stříbrem na jazyku
a tak jsi pořád někde tady
i když už od tvého srdce nemám kliku
a tak jsem snad lepší
v horším světě
se složitějším plánem centra
a tak ta vůně je tu stále
stejně i síla
a máš ráda koně
a já - když ti vlaje hříva
podle tónů pana dirigenta
na příjmu stisků
prokousáme se
zpod otisků
a tak jsi stále tady..
.
Přečteno 467x
Tipy 6
Poslední tipující: estrellita, Avola, maliska, Robin Marnolli, Sýkorka07
Komentáře (0)