Na palubě
Anotace: Tak zase jedna vodácká :o))
Sbírka:
Vodácké
.
Na palubě naší lodi
mezi námi doutná troud
plujem kam nás vlny hodí
kam nás táhne dravý proud
Pod plachtami nebo s pádlem
před námi je v dáli cíl
někdy možná trochu zahnem
čas z nás naše viny smyl
Na jedné lodi, v jednom loži
spolu ve dne v noci plout
dva plavčíci v bázni Boží
lásku musíš v ohni kout
Ač spaluje mě, já rád hořím
mám svou milou přece rád
jen z popela se Fénix tvoří
láska, vášeň nastokrát!
.
Přečteno 600x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Breakthru, Jeněcovevzduchukrásného, Hopsinka, Danger
Komentáře (1)
Komentujících (1)